Lifestyle

Ovo su TRI glavna razloga zbog kojih se žene odljubljuju

Odljubiti se od nekoga gotovo je jednako lagano kao i zaljubiti se.

Iako je to mnogo teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini vječnom može nestati u trenu kada se žena prestane osećati ugodno u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može preći, a u nastavku otkrijte i tri najčešće razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju.

Nedostatak poštovanja

Svaka se žena voli da se oseća poštovano u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, žena se može početi osećati neželjeno i zamenjivo, što je siguran put ka raskidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Nedostatak intimnosti

Intima ne mora nužno biti povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jeste ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Drugima je zanimljivija

Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može i te kako uzdrmati vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udjeljuje komplimente neće se uopštee obazirati na druge muškarce.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh