Lifestyle

Ovo je kombinacija horoskopskih znakova koje će teško uspjeti

Mnogo ste puta pročitali koji znak se savršeno poklapa s vašim kada su emocije u pitanju, ali znate li da postoje i znakovi koje trebate izbjegavate?

Ove kombinacije su toliko toksične da je ljubav zadnje što možete očekivati.

Ovan – izbjegavajte Jarca

Ovan voli kršiti pravila, a Jarac je vladar odluka. Ovan bi se u toj vezi osjećao kao da ja stalno na meti kritika Jarca. Spontanost je vaš drugo ime, a Jarac ne ide ni na večeru bez rezervacije. Oba znaka teže
visokim dostignućima, ali radoholičar Jarac je taj koji je lancima vezan za svoj posao.

Bik – izbjegavajte Vodenjaka

Ne računajte na to. Iako volite svoja pravila, Vodenjakovi čudni osjećaji vam iskreno smetaju. U vezi, vi ste topli i srčani, a Vodenjak funkcionira na zbunjujućem paradoksu logike i pobune i ima previše izraženu potrebu za jednakošću.

Blizanci – izbjegavajte Škorpiona

Igra zavođenja je nesporno “hot” u ovoj kombinaciji dok jedno drugom šaljete golišave fotografije na Snapchatu ili razmenjujete poruke u toku dana. Ali stvari postaju kompliciranije kada odnos treba prerasti u nešto ozbiljno. Škorpion zahtjeva vjernost čak i prije prvog poljupca. Svojom snagom volje i urođenom manipulativnošću, učinit će da brzo postanete pokorni.

Rak – izbjegavajte Strijelca

Divlji, razuzdani Strijelac uletjet će u vaš život kao tornado i ponekad će to biti upravo ono što vam je potrebno. Ali, ne možete dugo izdržati taj nepredvidljiv obrazac ponašanja, a da vas vaši krhki osjećaji ne dovedu u stanje anksioznosti. Strijelčev pomahnitali društveni život i putovanja će biti protivni vašoj potrebi za udomljenjem u jednom mjestu i čežnjom da imate vrijeme samo za sebe. Kada ste vi otvoreni i iskreni, Strijelac se šali i ne može razumijeti zašto neke stvari (kao na primjer vrijeme provedeno s obitelji) značajne za Vas.

Lav – izbjegavajte Ribe

Ribe, koje su sanjari, odmah će Vas zaslijepiti i očarati. To je magičan suputnik koji će vas milovati u zemlji vaših snova. Bukvalno možete izgubiti osjećaj za stvarnost čekajući zoru s ovim noćnim stvorenjem. Ali ispod fantastične glazure, Ribina tmurna sjećanja mogu biti depresivna. Počet ćete to shvaćati osobno i izluđivat će vas kad Riba postane tumorna, ignorira vaše poruke duže nego što jedan Lav može podnijeti. I nijedno od vas nema dovoljno snažnu volju kad se radi o novcu. To vas može ostaviti u dugovima.

Djevica – izbjegavajte Vage

Konačno netko tko cijeni vaš istančan ukus. Prvih nekoliko sastanaka bit će čista magija, ako se uspijete dogovoriti oko vremena. Vi tražite točnost, dok Vaga ima naviku reći “čut ćemo se”. Prije nego što se opustite i postanete bliski, morate znati da taj odnose ima smisla. Vaga s druge strane jedva može ispoštivati plan za večeru. Vaga također odbija uplitanje u romantičan odnos. Vaše strpljenje će popustiti i pretvoriti Vas u zlu i frustriranu osobu. Definitivno nije dobar izbor za Djevicu.

Vaga – izbjegavajte Djevice

Knjiški moljac i obrazovana Djevica izgleda kao savršen izbor na prvi pogled. Imate sličan ukus i oboje uživate u finim stvarima u životu. Međutim, Djevica, koja je orijentirana na rezultat, uvijek se trudi unaprijediti sebe dok vi gledate svijet iz drugih, ružičastih naočala. Osjećate se pritisnuto njihovim zahtjevima za sigurnošću i više akcije i njihovim neprekidnim savjetima kako da unaprijedite sebe. Vi ste netko tko voli poklanjati i tko ne štedi na ljudima koje voli, dok je Djevica najizdašnija prema samoj sebi.

Škorpion – izbjegavajte Blizance

Iako ste bespomoćno privučeni živahnošću Blizanca, nemogućnost da ih smirite i natjerate da vam se posvete iz vas će izvući ono najgore. Njihovi promijenjlivi načini komunikacije natjerat će vas da opsesivno provjeravate telefon, a flert bez kajanja će se pretvoriti u buncanje ljubomornog luđaka.

Strijelac – izbegavajte Rakove

Kulturan i gurman, Rak je sjajna osoba za druženje, ali bolje ih držite u “frend” zoni. U vezi, ovaj hladan ciničan znak može postati nametljiv. Vaš alarm intimnosti će se oglasiti kad se već nakon trećeg sastanka Rak ušuška u vaš stan, a izljevi emocija ostavit će vas blago uplašenim. Jednostavno, nije za vas.

Jarac – izbjegavajte Ovna

Jednostavno nema kemije među vama. Ovaj odnos bi se lako mogao pretvoriti u odnos ovisnosti koji ubija romansu. Čak iako oboje dobro zarađujete, Ovan daje sebi za pravo da troši vaš teško zarađeni novac dok svoj novac štedi.

Vodenjak – izbjegavajte Bikove

Koliko god obožavali romantični zanos Bika, intezitet strasti vas može učiniti zbunjenima. Jednostavno vi ne shvaćate zašto im je potrebno da im napišete “Volim te” u svakoj poruci ili zašto se osjećaju nesigurno kada planirate da se vidite s prijateljom nasamo. Njihov skup ukus je totalna suprotnost vama. Dok Bik naručuje kamenice i kavijar, vi biste radije dali novac u humanitrane svrhe ili putovali. Vrijedonosne razlike će na kraju dovesti do prekida ove veze.

Ribe – izbjegavajte Lava

U početku, bit ćete zaslijepljeni lavovskim viteštvom i galantnim romantičnim gestama. Bit ćete spremni biti s njim 24 sata dnevno. Ali tko je ta osoba koja vas obara s nogu? Vaša želja da uronite u dublje vode i razgovarate o ozbiljnim i intimnim stvarima bit će spriječena njegovim konstantnim upadicama, pohvalama i mijenjanjem tema. Lavovi ne vole pokazivati slabost i pravi je napor doprijeti do njih, nekad čak i gubljenje vremena, piše B92.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh