Region

Oglasio se Aleksandar Vučić povodom nestalog novinara u Srbiji

Svi resursi su na raspolaganju policiji i Bezbjednosno-informativnoj agenciji (BIA) u pronalaženju novinara Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak noćas prijavljen u Beloj Crkvi, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, navodeći da ga svakih 15 minuta obavještavaju o rezultatima potrage, javlja Anadolu Agency (AA).

“Nadam se da će uspjeti da riješe slučaj, a više podataka ne mogu da iznosim u javnost”, kazao je Vučić novinarima, ističući da ga na svakih 15 minuta o rezultatima potrage za Cvetkovićem obavještavaju ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor BIA Bratislav Gašić.

MUP Srbije saopštio je ranije danas da je angažovao više organizacionih jedinica koje tragaju za nestalim novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem, kao i da se obavlja pretraga šireg terena gdje je pronađeno vozilo koje je on koristio.

Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke ‘polo’ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svjetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta, nakon čega ja utvrđeno da je riječ o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca.

Vučić je govorio i o ubistvu jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, istakavši da će u narednim danima iznijeti informacije o Ivanovićevom ubistvu.

“Neću danas da govorim o tome, ali narednih dana ću se obratiti narodu i reći i povezati sa drugim slučajevima, vezanim i za Olivera Ivanovića i za neke druge stvari. Pa će se možda ljudi iznenaditi određenim informacijama koje saznaju”, naveo je Vučić.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh