Magazin

Kija se ponovo posvađala sa Slobom, pa otkrila Luni da ju je dečko PLJUVAO kod nje! (VIDEO)

U toku pitanja gledalaca noćas je došlo do velike svađe između Slobodana Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar. Osim što su vikali jedno na drugo, došlo je do gađanja flašom i lupanja vratima, a obezbjeđenje je brzo reagovalo.

Kija je sve vrijeme zahtijevala od muža koji ju je prevario sa Lunom Đogani, da ispriča pred svima šta su to oni pričali kada su bili sami, a Radanović je govorio kako ne zna o čemu se radi. Nakon ove svađe, nešto kasnije, dogodila se nova rasprava između supružnika na istu temu.

– Ajde reci! Šta se smiješ, stoko, reci! Šta ti mene štitiš? Pa, ja tebe štitim! Koji si ti jad! Hoću da vidim kolika si pi*kica i koliko ćeš da praviš budalu od mene i od nje (Lune) – govorila je Kija Slobi.

– Pa, šta da ispričam? Ma, boli me k*rac za tebe poslije svega, ovo je bolest! – rekao je Sloba.

– Neka ti on kaže, on ti je dečko, neću ja da govorim! – rekla je Kija Luni, a zatim je nastavila da priča Slobi: Jadna i ona pored tebe, šta si sve ispričao o njoj. Ti si najveći ološ! Što ne kažeš o čemu smo pričali? Koliko si jadan! Ljubavi moja jedina, kako si ti meni rekao kada si otišao:”Neću ja ništa reći”. Jao, Bobo, koliko si jadan! Niko ne zna za ono što smo pričali, baš da se ne bi raširilo. Ja znam šta ćeš poslije kraja da radiš, ja znam tvoj plan! Ja znam šta si mi rekao u vezi toga. Slobodane, koja ti je omiljena cifra? Taj razgovor je trajao deset minuta. Ja hoću da čujem šta ćeš da izmisliš, jao, folirantu – govorila je Kija.

Sloba je zatim rekao supruzi kako je pristao da ide zajedno sa njom na sahranu njenog oca, da bi bio uz nju u najtežem trenutku i rekao joj kako ne može da sluša ono što mu priča.

– Ja budala se uplela u ovu bolest, samo neka mi se sklone iz života oboje. Ništa mi ne treba, to što sam ja sa njim dobra ne znači da ću biti sa njim. Ja neću igrati ove igrice – bio je Lunin komentar.

– Ti si svoj cilj ispunila, da nas rastaviš! – rekao je Sloba Kiji misleći na njegovu romansu sa Lunom.

– To nije moj cilj! Hoćeš da prebaciš svoju krivicu na mene? Ja sam fina prema tebi jer te volim, treba da crkneš kad si ološ, lažov, folirant jedan teški! – pričala je Kija Slobi.

Kija je zatim pričala i sa Lunom, kojoj je rekla da može da joj kaže šta su ona i Sloba pričali kada su bili sami, ali da ne želi jer zna da će na taj način povrijediti blogerku. Kija je poslije ove svađe otišla u sobu gdje je rekla kako želi da čuje od Slobe ono što su oni pričali, jer će joj tako biti lakše da se razvede.

Luna je nakon svega otišla u pab gdje je crtala, a Kija je o svemu razgovarala sa Markom Miljkovićem i Milanom Miloševićem. U video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo.


(Pink.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh