Magazin

Kija rekla Slobi da nema namjeru da se takmiči sa Lunom, pa ga pitala što ne traži razvod! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su prethodnu noć proveli van Zadruge i to u hotelu gdje su proslavili godišnjicu braka. Ovom prilikom, oni su igrali igru istine. Supružnici su veče počeli jako mirno i u dobrom raspoloženju ali se vremenom pokrenula svađa. Ponovo su oživjele bolne teme i rasprava supružnika je trajala satima.

– Uvijek si ti odlučivala, nisi mi ni dala priliku da vidimo da li će moje mišljenje možda da bude bolje. Uvijek sam ti oko svega popuštao i to sam radio iz ljubavi. Zbog toga se kajem – rekao je Sloba.

– Ti si rekao da je ovo (prevara) prva dobra stvar koju si ti uradio za sebe, nisi uradio ništa dobro za sebe, za tebe bi najbolje bilo da nađeš neku petu djevojku – rekla je Kija.

Kockareva se osvrnula i na Lunu Đogani, sa kojom ju je suprug prevario pred milionskim auditorijumom.

– Ja bi trebalo da se takmičim ovdje sa njom (Lunom)? Ja sam tvoja žena, izvan svake konkurencije. Što ne tražiš razvod – vikala je Kristina.

– Do juče si govorila da ne želiš da se razvedeš u rijalitiju. Što si na dan svadbe rekla da si se pokajala što si se udala za mene – pitao je Radanović zaprepašćeno.

Kija je objasnila da je pomenula temu razvoda na samom vjenčanju u afektu, i da nije stvarno to mislila.

– Šta želiš da uradim, da uzmem konopac i da se objesim što sam te pred milionima prevario. Je l’ si ti imala nekog u Bijeloj kući – želio je Radanović da sazna sve.

Kija je demantovala da je imala bilo kakvu romansu u Zadruzi kao i van nje, osim sa Andrijom Lazovićem.

– Sigurna sam da si me prevario i van kamera. Što nisi otišao od mene ako sam ti tako često govorila da želim da se razvedem od tebe. Je l’ si se ti kleo ispod pokrivača da me ne voliš – pitala je Kija.

– Volio sam te. Kriv sam i šta želiš sad od mene? Priznao sam da sam to uradio, da to nije lijepo. Pred milionima sam rekao da to nije lijepo. Kleo sam se ispod pokrivača da te ne volim kao muškarac ženu. Ja sam se kleo jer sam to stvarno rekao. Ja sam svoja s*anja priznao – urlao je Radanović.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku ispod:

(Pink.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh