Magazin

I ovaj Đogani ulazi u “Zadrugu”?! (FOTO)

Najaktuelnija zadrugarka Luna Đogani napravila je pravu pometnju svojim učešćem u rijalitiju koji se emituje na ružičastoj televiziji! Međutim, po svoj prilici ćemo u istom rijalitiju gledati još jednog člana ove veoma brojne familije, a u pitanju je Adam Đogani.

– Moj brat je jedan od najboljih frajera u Beogradu, a uskoro planiramo i da radimo nešto zajedno – istakla je u Glamuru prije ulaska u rijaliti Luna, dok je Adam dodao da će njihov projekat imati veze sa Jutjubom i modom.

Ipak, do realizacije ovog projekta još uvijek nije došlo, tako da se da očekivati da će se Đoganijeva i on tome posvetiti po blogerkinom izlasku iz “Zadruge”, ali nešto bi moglo da im pomrsi konce.

Naime, mladi Đogani je upitao svoje pratioce na društvenim mrežama da li treba da uđe u rijaliti ili ne, tako da je očigledno da je podmladak popularne porodice dobio ponudu da učestvuje u “Zadruzi 2” koja bi trebalo da počne sa emitovanjem u septembru.

Nema sumnje da će i Adam izazvati veliku pažnju nacije, naročito jer je miljenik djevojčica, sudeći prema komentarima koje dobija na društvenim mrežama, a Luna će mu sigurno biti velika podrška, u istoj mjeri u kojoj je on bio njoj tokom trajanja trenutno aktuelne “Zadruge”.

Osim što je bezrezervna podrška Luni, Adam je veoma blizak i sa ostalim članovima porodice, te tako često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa zajedničkih okupljanja.

(Republika.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh