Foto

Haradinaj gostuje kod Milomira Marića u emisiji!

Gostovanje predsednika predsednika prištinske vlade Ramuša Haradinaja kod Milomira Marića u emisiji “Ćirilica” izazvalo je ogromnu pažnju javnosti.

Toma Fila je na početku emisije rekao da ga je Haradinaj upitao “zašto se vi Srbi bavite politikom?”, nakon čega je dao i objašnjenje.

“Nama šta god treba pitamo Ameriku. Oni nam i predsednika odaberu, samo nam daju kovertu, gde piše ime novog predsednika. Da vi Srbi tako radite bilo bi vam divno”, ispričao je Toma Fila šta mu je rekao Haradinaj.

“Sve što se dešava u svetu je dogovor”, rekao je Toma Fila.

– Nisam ni sanjao da će najava televizijskog intervjua sa predsednikom vlade u Prištini izazvati takve reakcije, čak i najavu demostracija ispred zgrade televizije – kaže Milomir Marić i dodaje da se nije obrukao u intervjuu sa Haradinajem i da mu je u lice rekao ono što niko drugi nije uspeo.

– Uvek me je čudilo što su Albanci medicinski fenomen: droga kod drugih izaziva zavisnost, a kod njih nezavisnost – nastavlja Milomir Marić, koji je emisiju počeo rečima da se mora razgovarati, iako je većina Srba od njega očekivala da se prema Haradinaju ponese kao Gavrilo Princip ili Miloš Obilić i da ga pred kamerama strelja ili raspori.

Gledaoci će biti iznenađeni kada čuju da je Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, ne samo što su svedoci likvidirani, što se naglašava u presudi, već i zato što je jedan Srbin iz Beograda, koji je radio za srpsku vojsku, poslao u Hag televizijski snimak koji je doveo do oslobađajuće presude.

Intervju sa Ramušem Haradinajem, koji je vođen u Prištini, u emisiji “Ćirilica” komentarisaće najugledniji srpski advokati i tužioci, sa višegodišnjim iskustvom iz Haga, koji će objasniti zašto su tamo oslobođeni svi koji su činili zločine nad Srbima, dok su srpski predsednici, ministri, generali i komadanti raznih nivoa osuđeni na više od hiljadu godina robije.

U “Ćirilici” će gostuju ugledni srpski advokati i tužioci Toma Fila, Goran Petronijević, Danica Marinković i Milovan Drecun.

Njihov zadatak je da iz studija u Zemunu komentarišu činjenicu da za zločine nad Srbima nije osuđen niko u Haškom tribunalu, za razliku od srpskih generala, komandanta i političara koji su dobili nekoliko stotina godina robije.

Izvor:Happy

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh