Magazin

Anabela opširno o Luni: Ne pada mi na pamet da je kritikujem! Prikazuje se kao omražena, a pobijedila je na Zadrugoviziji!

Poznata pjevačica teško podnosi to što je njena kćerka skoro devet mjeseci odvojena od nje. Iako se danas kaje što joj je dozvolila da uđe u rijaliti program “Zadruga”, pjevačica smatra da je ovo velika škola za cijelu porodicu.

– “Jedva čekam kraj rijalitija, mnogo se radujem, brojim dane. Moju Lunu čeka puno ljubavi, puno poljubaca, zagrljaja. Sestre su je se dosta uželjele, prijatelji isto. Svi se samo radujemo i zamišljamo kako ćemo ponovo da je držimo u zagrljaju. Prosto, toliko je vremena prošlo da ponekad imam onaj odvratni utisak da je nikad više neću vidjeti. Hvala bogu, to je bila samo nemoć koja je vremenom nestala”, rekla je Anabela za Alo.

A na pitanje da li će kritikovati kćerku Lunu kad izađe iz “Zadruge”, ona odgovara:

– “Sigurno neću. Ne pada mi na pamet poslije svega što je prošla tamo i ostala normalna. Na kraju krajeva, svi smo bili i ovakvi i onakvi sa 22 godine. Kako bismo drugačije naučili šta je dobro ili loše? To je šansa da vidimo šta želimo i šta ne želimo u životu, frustracije kao i nagrade, tako da je i ona imala normalan razvoj kao i svaka djevojka, kao i ja, samo su svi to zaboravili”.

Ako dođe do raskida Lune i Slobe spremna je da podrži Lunu.

– Uvijek ću je podržati zato što je to normalno. Ja sam njena sam majka i to je moj posao. Sa druge strane, ja i te kako vjerujem njenim osjećanjima, šta god ona rekla. Ta emocija nju prati i vrlo se osjeća. Ako se predomisli i ako poželi da se ponovo bori, uvijek će imati moju podršku. Možda će čuti moje realno mišljenje kada se sve završi i sve se slegne, kada moja osjećanja ne budu usmjerena toliko ka njoj, jer je ona meni u ovoj priči najvažnija”.

Anabela otkriva i da vjeruje da Luna ima šanse za pobjedu u rijalitiju.

– “Iznenadila me je podrška na posljednjoj “Zadrugoviziji”. Tu se pokazalo da nije slika onakva kakva se prikazuje, kao da je omražena. Omražena, a onda publika izglasa da pobijedi! Ne bih da se bakćem time niti da kalkulišem. Šta god da bude, ovo će biti velika životna škola za mene, a ona je moja pobjednica u svakom smislu. Sada samo želim da je vidim, da se ona odmori i da dođe sebi. Ja sam bila mjesec dana u rijalitiju i trebalo mi je mnogo vremena da se oporavim od izolacije i nerealnog svijeta”.

(Alo.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh