Connect with us

Magazin

Vladimir Tomović nakon svega ovo poručuje starleti!

Objavljeno

on

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović uplovili su u romansu na samom početku “Zadruge 2” i na taj način osigurali armiju fanova koja je navijala kako za njih tako i za njihovu ljubav da izdrži što duže.

Međutim, poslije Vladimirove diskvalifikacije a zatim i starletinog izlaska iz rijalitija zbog zdravstvenih problema njihova veza naišla je na ogroman kamen spoticanja koji ih je i rastavio.

Ipak, Tomović očito ne planira da prestane da se trudi da “ispegla” probleme, često upućujući atraktivnoj crnki poruke putem društvenih mreža, bez obzira na to što ga je ona, kako je istakla, lično blokirala u potražnji preko potrebnog mira.

“Sam u Univerzumu u kome jedina zvijezda koja obasjava put nosi njeno ime. Misli, moji vječni podstanari, sluge mojih želja i gospodari mojih molbi. Tu je, na trenutak daleko od uzdaha. ‘Diši. Hoću da čujem koliko me voliš… reče i zaplaka’. Samo je ona znala da ‘volim te’ ima težinu kada se oćuti. ‘Zar je ćutanje sve što nam ostaje?’ pitao sam je ne želeći da čujem odgovor. Nisam ga ni dobio. Samo uzdah. Ćutaću i ja. Iako bez riječi, ovo je bilo najglasnije izgovoreno ‘Volim te’ koje sam ikada rekao”, podijelio je poruku Tomović.

(Kurir)

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com