Connect with us

Magazin

Oboje su u braku švrljali i imali ljubavnike: Pjevačica ima 19 godina starijeg muža, prošlost im je burna, a sad u rijalitiju flertuje sa njim!

Objavljeno

on

Model i pjevačica Dragana Mitar izazvala je pažnju javnosti svojim ulaskom u “Zadrugu 2” i detaljima iz burnog ljubavnog života.

Nekadašnja članica grupe “Models”, koja se bavila i modelingom te slikala za brojne časopise, Dragana Mitar, pri ulasku u “Zadrugu 2” otkrila je da je udata i majka četvorogodišnjeg sina, kao i da je suprug podržava da u rijalitiju flertuje pred kamerama.

Međutim, nakon toga su u javnost dospjele nove informacije o njenom braku sa 19 i po godina starijim suprugom, Sinišom Dragutinovićem.

Naime, Jovana Tomić Matora optužila je Draganu da je imala ljubavnika, a ona je zatim odlučila da ispriča cijelu istinu. Dragana, koja je sedam godina u braku sa Sinišom, priznala je da su jedno vrijeme bili razdvojeni i da su tada oboje imali druge partnere.

– U svakom braku ima i trzavica i padova. Poslije pet godina naše veze došlo je do nekih nesuglasica, pa smo se razdvojili na nekoliko mjeseci. Nismo se papirološki razvodili, ali smo riješili da stavimo tačku. Ni on nije bio cvjećka, a ni ja. Htjeli smo da se razvedemo, ali u tom nekom periodu on je imao nekog u privatnom životu, a i ja.

Poslije nekoliko mjeseci smo shvatili da smo zapali u neku kriznu situaciju gdje smo stavili tačku i riješili smo da braku damo još jednu šansu. Između nas je razlika 19 i po godina. Nikakvu instituciju braka nismo narušili. Šta je on radio ne zalazim isto kao ni on. Iskreno, nemamo više nikakvih problema – ispričala je Dragana, koja trenutno u rijalitiju najviše vremena provodi sa Markom Miljkovićem koji je otvoreno rekao kako je ona u potpunosti njegov tip djevojke.

(Blic)

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com