Connect with us

Vijesti

Advokatski tim Davora Dragičevića stigao u Okružno tužilaštvo bez klijenta

Objavljeno

on

On je tim povodom stigao ispred Tužilaštva i obratio se prisutnima

Advokatski tim Davora Dragičevića stigao je u Okružno tužilaštvo bez Davora.

Davor Dragičević je tim povodom stigao ispred Tužilaštva i obratio se prisutnima.

– Advokatski tim je došao bez klijenta. Vidjet ćemo kad izađu. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostat će samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekat ćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevića. To će danas jasno morati da kažu – istakao je Davor Dragičević.

– Bio sam upućen da će doći, ali ja o tome nisam obaviješten. Nisu mi rekli da će danas u pola tri doći u Tužilaštvo. Oni trebaju biti advokati Davora Dragičevića. Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina. Mene ne zanima ko je njih i kako doveo. Idem do kraja. Ako treba protiv čitavog svijeta, protiv čitavog svijeta. Imam povjerenja u jednu osobu, reći ću u koju nakon što izađu. Tražim da se vidi ko je oteo Davida. Ako neće, otkazat ćemo saradnju i advokatima i Tužilaštvu. Ići ćemo na bh. institucije. Ako ni to ne bude moglo, idemo pred strane sudove – zaključuje Dragičević.

Advokatski tim Davora Dragičevića izašao je iz prostorija Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci, ali nisu htjeli komentirati detalje sastanka. Duško Tomić tvrdi da je Dragičević o današnjem sastanku bio obaviješten, te da će se s njim sastati nasamo.

avaz.ba

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com