Connect with us

Lifestyle

Otkriven glavni razlog zašto ljudi varaju u vezama

Objavljeno

on

Provedeno istraživanje pokazalo je da glavni uzrok prevare nije znatiželja, niti neutaživa seksualna potreba

Ako smatrate da partner s kojim ste trenutno u vezi nije najbolji odabir za vas i ne pruža vam ono što želite, najbolja odluka je stisnuti zube i prekinuti vezu za dobro vas i vašeg partnera.

Ipak, grupu bračnih i ljubavnih savjetnika zanimalo je koji je najčešći razlog prevare.

Provedeno istraživanje temeljeno na odgovorima 495 ispitanika i objavljeno u The Journal of Sex Researchu pokazalo je da glavni uzrok prevare nije znatiželja niti neutaživa seksualna potreba već nedostatak ljubavi u vezi.

Čak 80 posto ispitanika izjavilo je kako je njihov glavni razlog za prevaru bio osjećaj zanemarenosti od strane partnera.

Iako prenosi Women's Health, žene ponajviše varaju svoje partnere upravo zato što se ne osjećaju dovoljno voljeno i ne osjećaju emocionalnu stabilnost u vezi.

Isto tako, muškarcima je najčešći poriv za prevaru manjak fizičkog dodira, razmjenjivanja nježnosti i osjećaja voljenosti i stabilnosti.

No, čak i kada pomislite na prevaru, ali smatrate da vašoj vezi još nije došao kraj, pametnije i zdravije bi bilo porazgovarati s partnerom o problemima koji vas muče i pokušati popraviti vaš odnos koji će biti još dublje narušen ako dođe do prevare.

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com