Connect with us

Magazin

Aleksandra tvrdila: Otac me DROGIRAN TUKAO! Sada je i Karađorđe progovorio o porodičnim STRAHOTAMA!

Objavljeno

on

Aleksandra Subotić progovorila je tokom učešća u “Zadruzi 2” o tome kako ju je nadrogirani otac tukao, te kako je “tokom dana bio jedna osoba a tokom noći druga”.

Međutim, Karađorđe tvrdi da nikada nije uzimao narkotike u kćerkinom prisustvu, ali da je istina da su kao porodica prošli kroz sito i rešeto.

“Narkoman nisam, a imao sam dodira sa drogom. Aleksandra lupeta da sam se drogirao pred njom. Ljubi sam dozvoljavao da ima drugog muškarca jer je trebalo da se iživi kao neko ko je premlad osnovao porodicu.

Čabarkapa se svetio meni preko Ljube i Aleksandre, i to jeste užasno. Bio sam u to vreme na robiji i nisam mogao da reagujem. Najlakše bi bilo da sam ga lišio života, ali bih tako uništio i sopstveni život i naudio kćerkama”, rekao je Blicu pa dodao:

“Svi smo mi žrtve društva i tranzicije. Pokušavam kćerke i bivšu ženu da iščupam iz svega sa što manje posljedica, da se otarasimo sramote koju trpimo kao produkt društvenog posrnuća. Nažalost, preživjeli smo svašta, ali još postoji nada da se iščupamo, to je moja misija”, ističe on.

(Blic)

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com