Connect with us

Magazin

ZBOG OVOGA JE STANIJA NAPUSTILA ZADRUGU: Procurio tajni snimak

Objavljeno

on

Ona je zbog zdravstvenih problema i ležala je na krevetu u spavaćoj sobi, a Lepi Mića je došao da vidi

Prije nego što su u Bijelu kuću stigle nove ukućanke – Jelena Krunić, Katarina Ristić i Eleonora Miljković, desio se pravi šok u rijalitiju “Zadruga”. Stanija Dobrojević nagovijestila je da postoji mogućnost da napusti dalje takmičenje, što se večeras i desilo!

Ona je zbog zdravstvenih problema i ležala je na krevetu u spavaćoj sobi, a Lepi Mića je došao da vidi da li je dobro. Ne zovu ga džabe – igrač produkcije, prenosi Alo.rs.

– Muči te ono – upitao je pjevač Staniju, zagrlio je i poručio joj da će sve biti u redu.

– Iskreno da ti kažem, ja ne znam uopšte šta će biti za neke stvari. I za mene i za rijaliti – zabrinuta je bila Dobrojevićeva, a Mića joj je na uho šapnuo:

– Vratićemo Vladu!

– Da, ali postoji mogućnost da ja… – rekla je ona i pokazala rukom kao da odlazi – zbog rezultata koje sam dobila juče. Ja ne znam šta će da me čeka. Kad pogledam sve, mislim da je moj i Vladin odnos bio baš dobar. Nije to bila ne znam kakva ljubav, ali sve je baš lijepo krenulo Ali on ulazi, ja izlazim i ne znam šta će biti. Što se mene tiče, ja drugog pogledati neću, ali što se njega tiče ja ne mogu da budem sigurna 100 odsto.

Pogledajte šta su još kroz šapat pričali Mića i Stanija, kao predskazanje današnjeg dešavanja!

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com