Connect with us

Magazin

Priča se da je Mirko Gavrić naklonjen ISTOM SPOLU, a sada je gej aktivista Predrag Azdejković progovorio o njegovom DOLASKU U GEJ KLUB!

Objavljeno

on

Predrag Azdejković progovorio je na temu s*ksualne orijentacije učesnika druge sezone “Zadruge”, Mirka Gavrića, o kojoj ne prestaje da se priča.

Već mjesecima unazad, a posebno sa početkom druge sezone “Zadruge”, Mirko Gavrić je na “tapeti” mnogih učesnika ovog rijalitija koji ga etkietiraju da je homos*ksualne orjentacije. Pojedini kažu da su im prijatelji govorili da su ga viđali u gej klubovima, a Azdejković na to kaže:

– U gej klubove ne idu samo gejevi, što ponekad umije da bude problem. Gejevi dolaze sa svojim zgodnim drugaricama, pa se to pročuje i onda kreću da dolaze strejt frajeri da muvaju te drugarice i na kraju se to pretvori u strejt klub! On je snimio spot u gej klubu u Beogradu, ali je na primjer i film “Vlažnost” sniman u tom klubu, nastupale su Dara Bubamara, Indira, Nataša Bekvalac… i njih niko ne proziva da su lezbijke! Izgleda da je zabranjeno za strejt muškarce da ulaze u gej klubove.

Miljana i Marija Kulić verbalno su napale Mirka, insistirajući da prizna da je gej, ponajviše zbog toga što je povećao usne kod plastičnog hirurga.

– Nekada smo imali da gejevi nose minđušu u lijevom uhu kao znak raspoznavanja, pa da gejevi briju pazuh, pa da gejevi nose roze, da gejevi nose određene frizure, da se gejevi depiliraju, da gejevi koriste botoks i kolagen u usnama… Vremena se mijenjaju, tako da prestanete da budete toliko konzervativni i opterećeni šta gejevi rade ili ne. Najčešće se desi da gejevi prvi pobjegnu od tih stvari koje se okarakterišu kao da gejevi rade – rekao je gej aktivista.

Predrag Azdejković je naveo i da li bi Mirku gao sertifikat da nije gej, što je bila praksa u prošlosti sa pojedinim poznatim ličnostima.

– GayEho portal je izdavao sertifikate, ali se sa tom praksom prestalo, jer su obični ljudi krenuli da traže taj sertifikat kao da je ozbiljan, a ne zezancija. Jedini savjet koji imam za Mirka jeste da se iskulira i prestane da se nervira oko prozivki, jer da se ne lažemo biti gej nije ništa loše – zaključio je Azdejković.

(Blic)

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com