Connect with us

Magazin

SLOBA RADANOVIĆ PONOVO UŠAO U ZADRUGU! (VIDEO)

Objavljeno

on

Sloba Radanović je nakon ponoći imao priliku da priča sa Lunom Đogani i predstavio se kao Drvo mudrosti.

Blogerka nije ni slutila da je zapravo pričala sa svojim bivšim dečkom, dok je on mogao sve vrijeme da posmatra njeno ponašanje. Nakon što je Luni ispunjena želja koju je tražila povodom njene godišnjice sa Slobom, ona je u razgovoru sa Mirkom Gavrićem rekla da predosjeća da se nešto veliko sprema, misleći na pjevačev dolazak.

Dušica Jakovljević je zajedno sa Slobom ušla u veličanstveni Imaginarijum kako bi mu pokazala čime raspolaže ovo imanje. Radanović je oduševljen onime što je vidio, pa je ovaj trenutak morao da obilježi jednim selfijem sa voditeljkom.

– Kao da sam u Italiji….Stvarno je top, prvi put vidim ovako uživo. Dođe mi da uđem povremeno – rekao je pjevač, a onda dodao šta misli kako će Luna reagovati kada bi vidjela Slobu.

– Možda bi joj teže. Dao bi sve od sebe da im omogućim ugođaj i da im učinim ljepšim neko veče, ali to samo kada bi bio vlasnik Šiša bara – dodao je on.

Nakon toga voditeljka se pozdravila sa Slobom i ispratila ga na velika vrata. On nije imao priliku da se susretne sa zadrugarima, ali i Lunom, ali ako je suditi prema njihovom razgovoru to će vjerovatno učiniti na nekoj od narednih žurki kada će uveseljavati ukućane.

(Pink.rs)

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com