Connect with us

Magazin

I DALJE NOSI MIKIJEV PRSTEN! Nadežda otkriva zbog čega se ponaša kao da je PUŠTENA S LANCA!

Objavljeno

on

Od kako je raskinula veridbu sa Mikijem mlada pevačica se ponaša kao da je puštena sa lanca.

Od seksa u štali, neobavezne kombinacije, velike ljubavi, veridbe i raskida… Sve je to Nadežda Biljić uspela da uradi za svega mesec dana u rijalitiju”Zadruga”. Njena velika ljubav iz bio je poznati rijaliti igrač Miki Đuričić, ali i pored strasti koju su osetili, ljubav nije opstala. Nadežda sada za „Alo!“ otkriva kako se oseća kada se vratila pravim obavezama u realnom životu.

– Još se nisam vratila u realnost, totalno sam prsla sa mozgom. Uopšte se ne šalim, stvarno nikako da dođem sebi. Od kada sam izašla iz “Zadruge“ ja sam kao puštena sa lanca. Evo, samo jedan primer i to onaj bezazleniji. Pre neki dan mi je došla prijateljica iz detinjstva koja živi u Turskoj i sada provodim dosta vremena sa njom. Otišle smo na kafu oko tri posle podne, a vratila sam se sa kafe u četiri ujutru. Eto, to je samo jedan od primera da nikako da se zaustavim i da posle rijalitija živim punim plućima – iskrena je Nadežda, koja dodaje da se zbog avanture sa Mikijem uopšte ne kaje.

– Ni zbog čega se ne kajem što sam radila sa Mikijem u “Zadruzi”. Živela sam za trenutak, bilo mi je lepo, više nam nije i kraj. Oboje smo krenuli dalje. Još mu nisam vratila prsten i ne planiram. Prsten ću da skinem onog trenutka kada se zaljubim u nekoga ko je dovoljno vredan moje pažnje – kaže Nadežda.

Kako kaže, za postupke iz prošlosti ne mari, ali bilo joj je krivo kada je prestala da se čuje sa Mikijem jer je on pravi prijatelj.

– Jedno vreme se nisam čula sa njim i bilo mi je baš teško. Nismo bili u najboljim odnosima, ali smo se sreli i potrudila sam se da izgladimo odnos. On je meni jako drag, prijatelj mi je prvenstveno i njegove savete ću zauvek da pamtim – priča Nadežda i dodaje da je shvatila da joj veza sada ne treba.

– Kada sam izašla shvatila sam da mi ne treba dečko, rijaliti je jedno, a stvarni život je nešto drugo. Dokopaš se pravog života i onda ti rijaliti i život koji si vodio tamo više nije bitan i hoćeš nešto novo – priča Biljićeva.

POPULARNO

Copyright © 2018 MegaVijesti.com